Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 24 april 2018

Uitslag gemeenteraadsverkiezingen

D66 behoudt twee zetels

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart heeft D66 haar twee zetels in de raad behouden. Een prima resultaat dat mede is bereikt door de actieve en zichtbare campagne die is gevoerd. De gekozen raadsleden van D66 zijn Bert Kamphuis en Jocelyn Engelhart. Jocelyn was ook in de vorige raadsperiode lid van de gemeenteraad en Bert is op dit moment ook (demissionair) wethouder in het college van B&W. D66 feliciteert de winnaars GOB en GroenLinks met hun verkiezingswinst (+1). Ook felicitaties voor de nieuwkomers PVV (3 zetels) en 50Plus (1 zetel).

De nieuwe raadsfractie van D66 bedankt alle kandidaten, overige leden en vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de campagne in Sittard-Geleen!