Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 16 februari 2019

D66 werkbezoek Glanerbrook

De fractie heeft vandaag een werkbezoek gebracht aan Laco Glanerbrook. Bert Kamphuis D66, D66 – Jocelyn Engelhart, Pepijn Pi D66 en Erwin Talpe kregen een rondleiding door de sportaccomodatie. Men kan er schaatsen (indoor en outdoor), wielrennen, (ijs)hockeyen, handballen en zwemmen in het binnen of buitenbad. Glanerbrook biedt vele kansen voor Sittard-Geleen, zelfs bovenregionale kansen. Het voorzieningsniveau is aantrekkelijk voor de gehele Euregio. Echter is Glanerbrook wel klaar voor een opknap beurt. Sinds 1988 is er (bijna) niks meer gebeurd aan het pand met haar voorzieningen. D66 Sittard-Geleen kiest voor één centrale sport accommodatievoorziening binnen Sittard-Geleen. Wij gaan voor kwalitatieve voorzieningen binnen onze gemeente, waar iedereen gebruik van kan maken.